Milovanović: Ni „p“ od penala nad Volkovim

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović: Ni „p“ od penala nad Volkovim

Ne toliko direktnim udarcima, ali svakako opasnim centaršutevima iz slobodnjaka – Dejan Milovanović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, bio je minule nedelje, u dresu Voždovca, jedna od najvećih pretnji po gol Partizana.
(FOTO: V. Marković)
Iako je donekle znao šta ga u novim uslovima čeka, ne krije razočaranje činjenicom da ishod (0:1) nisu kreirali samo izabranici dva mlada trenera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Ne opravdavam to, ali nije tajna da je blaga sudijska naklonost u ovakvim susretima uglavnom na strani Partizana ili Crvene zvezde. Zato smo na Vračaru, kao uslovno „manji” klub, na nezahvalniji položaj bili spremni od početka, ali nisam verovao da bi sudija u utakmici ogromne važnosti, u situaciji kad je Petrović igrao rukom, mogao da ostane nem. Morao je da reaguje. Sve se odvilo na dva metra od njega, sve se videlo i u prenosu!
Iskusni tobdžija je procenio i „spornu” situaciju na drugoj strani.
Pratim šta se piše po novinama, pa je navodno jedanaesterac mogao da se sudi i zbog navodnog prekršaja Dragovića nad Volkovim. Duel dvojice igrača, međutim, nije nosio ni „p” od penala. Ta situacija ne može ni se poredi sa igranjem rukom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.