Milojević pred Suduvu, hoće li igrati Kanjas, Tomane i Pavkov?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Suduvu, hoće li igrati Kanjas, Tomane i Pavkov?

Vladan Milojević je govorio na konferenciji za medije pred utakmicu sa Suduvom.

Suduva je slična ekipa kao prošle godine, ali bogatija za iskustvo protiv Crvene zvezde koje bi mogla da iskoristi u dvomeču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Susrećemo se sa skoro istim sastavom, vrlo malo promena imaju, imaju istog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenera, jači su nego prošle godine", rekao je Vladan Milojević.

Prohladno vreme je dočekalo fudbalere Crvene zvezde u Litvaniji, a sva je prilika da će tako biti i sutra.

Problem jeste i izostanak Pankova i Jevtovića, kao i problem koji ima Pavkov koji nije trenirao večeras. Pored toga, novajlije koje su tek stigle, mislimo na Kanjasa i Tomanea, nisu dovoljno imali treninga i nisu se uigrali sa ostalim igračima.

"Imamo dosta igrača koji su došli, još od prošlog zimskog roka, ali ne mogu da odgovorim na pitanje da li smo jači nego lani, imamo dobar tim u svakom slučaju", rekao je Milojević.

Miljević je istakao da ima dileme oko sastava, ali da ih neće otkrivati.

"Poveo sam sve koji su licencirani, oni treba da se integrišu na našu filozofiju, videćemo da li će zaigrati. Želimo da budemo kompaktni, a možemo imati taj komoditet da budu sa nama. Što se tiče dilema oko sastava, uvek ih imam. Imam neke konture za sutra, ali uvek nešto može da se promeni", rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tomane i Kanjas na klupi " odakle Zvezdi preti opasnost?

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 07:54

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević očekivano nije hteo da otkrije karte na konferenciji za medije pred duel sa Suduvom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Šef struke šampiona Srbije nije želeo da komentariše novopridošlice Hosea Kanjasa i Tomanea, rekavši da ne zna da li će ih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.