Milojević pred PSŽ: Zvezda će biti stalni učesnik Lige šampiona

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred PSŽ: Zvezda će biti stalni učesnik Lige šampiona

Crvena zvezda u sredu od 18.55 časova gostuje PSŽ-u na "Parku prinčeva" u okviru drugog kola Lige šampiona

Održana je konferencija Crvene zvezde u Parizu pred duel sa Pari Sen Žermenom, a Vladan Milojević je kazao da su Parižani ekipa o kojoj ne treba trošiti reči i da nema mnogo toga što već nije rečeno.

"PSŽ je protivnik koji zaslužuje svo poštovanje svetskog fudbala i ne samo da je favorit u grupi sa Liverpulom, već i među glavnim kandidatima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za osvajanje Lige šampiona. Želeli smo da igramo Ligu šampiona, i prošle i ove sezone imamo uzlaznu putanju što se tiče evropskih utakmica i to me jako raduje. Velika je čast i meni i igračima što smo uspeli da ovako veliki klub sa Balkana, možda i najveći, dovedemo da igra ovako veliku utakmicu", započeo je starteg crveno-belih.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je da priprema ekipu isto kao i za svaki drugi meč, iako je rival šampion Francuske koga izrazito poštuje.

"Nećemo se plašiti nikoga, nema razloga za to i borićemo se kao i do sada. Daćemo sve od sebe i prevashodno želim da uživamo, jer je ovo za nas iskustvo više, pošto ovakve utakmice nam omogućavaju da rastemo kao ekipa, i igrači takođe. Verujem u svoj tim, Crvena zvezda se nalazi u Ligi šampiona i ne mogu da kažem da mi je drago, već samo da sam jako ponosan što je tu gde jeste. To apsolutno zaslužuje. Mislim da će u budućnosti biti stalni učesnik Lige šampiona", rekao je Milojević.

Crveno-beli će sutra imati pred sobom jednog od najboljih fudbalera današnjice, Nejmara.

"Znamo dobro ko je Nejmar i u svakom slučaju mislim da je PSŽ skup fenomenalnih pojedinaca. Ne bih bilo koga izdvajao, to je odličan tim i kao kolektiv. Dobro je vođen od strane mladog trenera Tomasa Tuhela koji pravi fenomenalne rezultate i spada u sam vrh trenerskog posla. Bilo bi pogrešno ako bi se igra svodila samo na učinak jednog igrača. Tuhel je i sa Majncom i sa Borusijom Dortmund, odabirom brzih igrača i jakim presingom, pokušavao da što pre dođe do poseda u protivničkoj odbrambenoj trećini. To je njihov stil i to neće menjati ni protiv nas. Mi imamo jedan plan i videćemo samo što se tiče odabira igrača u kakvom ćemo sastavu izaći na teren. Nekada pokušavate da igrate na jedan način, ali budete onemogućeni, i zato sve to treba uzeti u obzir", nahvalio je sutrašnjeg rivala Zvezdin trener.

Crvena zvezda neće imati podršku navijača na "Parku prinčeva" zbog kazne UEFA-e.

"Imamo najvatrenije navijače, zna se dobro koliko nam znače, oni su velika naša snaga. Voleo bih da su sa nama, jer uvek doprinose pobedama, a i za navijače PSŽ-a bi bio doživljaj da vide strastveno navijanje koje samo oni mogu da prirede", izrazio je žaljenje šef stručnog štaba šampiona Srbije.

Napoli nije uspeo da trijumfuje na "Marakani"

"Nijednoj ekipi neće biti lako sa nama. Svakog prptovnika ćemo gledati u oči, ovo je za nas početak vraćanja u lepu prošlost i nadamo se isto takvu budućnost. Zvezda treba da pripada samom kremu evropskog fudbala. Mnogo veći giganti nisu uspeli da se vrate, ali mislim da je ovo Zvezdin početak vraćanja na staze stare slave. PSŽ i Liveprul su najbliži prolasku dalje, ali ima još utakmica, fudbal je totalno nepredvidiv", nije želeo da prognozira razvoj situacije u grupi C strateg kluba iz Ljutice Bogdana.

Ričmond Boaći ostao je u Beogradu zbog povrede zadnje lože, pa navijači Crvene zvezde možda najviše nade polažu u Bena.

"Ben je doneo dosta toga dobrog i njegovi kvaliteti nisu bili sporni. Apsolutno se uklopio u ekipu, jedan je od bitnih igrača Crvene zvezde. Trenirao sam ga i u Grčkoj, i mogu da kažem da je u poređenju sa tim periodom napravio korak više i pred njim je svetla budućnost. Boaći nije odradio nijedan trening i ovo jeste značajna utakmica za nas, ali je moj princip da treba da igraju samo 100 odsto spremni momci. U razgovoru sa medicinskim timom nismo želeli ništa da rizikujemo, jer ima još mnogo mečeva ispred nas. Znali smo da će Boaći biti spreman verovatno tek posle reprezentativne pauze", zaključio je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Le Talek otvorio oči Parižanima: Zvezda ima svoje oružje, morate ozbiljno da je shvatite

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018, 08:12

Pari Sen Žermen je izraziti favorit i sve osim njegove pobede nad Crvenom zvezdom u večerašnjem okršaju na Parku prinčeva (18.55) smatralo bi se prvorazrednim iznenađenjem. Ipak, bivši igrač srpskog šampiona Damijan le Talek poručuje u intervjuu za Frans fudbal da ekipa Vladana Milojevića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Hoće li "Park prinčeva" biti pun večeras?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

Kakva je situacija u Parizu?..Parižani nisu previše zainteresovani za današnju utakmicu...Večeras od 18:55 Crvena zvezda gostuje ekipi Pari Sen Žermena u okviru drugog kola Lige šampiona, a u Parizu skoro i da nema najava po ulicama grada. Ipak, u novinama je Crvena zvezda dobila ozbiljan prostor,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.