Milojević pred Lučane: Oprezno, konsolidovali su se

Izvor: RTS, 03.Dec.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Lučane: Oprezno, konsolidovali su se

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je pred gostovanje kod Mladosti u Lučanima da njegov tim mora da bude oprezan, jer je taj teren uvek težak a protivnik igra sve bolje u poslednje vreme.
Meč između Mladosti i Crvene zvezde igra se u sredu od 15 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na stadionu u Lučanima. 

”Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igraju dobro i radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost”, rekao je Milojević na konferenciji za medije u medija centru na najvećem srpskom stadionu.
”Uvek je teško je igrati u Lučanima. Veliku ulogu bi sutra mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski ’rastao’ uz bivšeg šefa stručnog štaba Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni. Pokazalo se i u revanšu Kupa, prošle godine, da je Mladost neugodan protivnik”, dodao je Milojević. 
Trener Zvezde ima i problema oko sastavljanja tima, s obzirom na to da je nekoliko igrača povređeno. 
”Videću danas posle treninga na koga mogu da računam. Van La Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna. Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin delovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu”, rekao je Zvezdin strateg.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.