Milojević: Treba biti realan, Klop je dobro opisao

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2018, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Treba biti realan, Klop je dobro opisao

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je za medije dan pred meč protiv Liverpula u Ligi šampiona, koji je na programu u sredu na "Enfildu" od 21,00.

Crvena zvezda je u prvom kolu LŠ igrala 0:0 protiv Napolija, potom je izgubila od PSŽ u Parizu sa 6:1, a sada dolazi na noge sjajnim Redsima, koji su uz Mančester Siti na deobi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prvog mesta u Premijer ligi.

"Liverpul je fantastična ekipa koja igra veoma dobro od početka sezone. Nekada kada odigrate dobro možda ne dođe željeni rezultat. Ali, njihov stil možemo da vidimo u svakoj utakmici i to je pečat Jirgena Klopa. Poznavajući njegov rad iz Dortmunda, vidimo da i Liverpul u svakoj utakmici apsolutno dominira, pravi veliki broj šansi“, rekao je Vladan Milojević.

Jirgen Klop je u utorak popodne na konferenciji govorio o Crvenoj zvezdi, istakao je njene kvalitete, kao i to koliko će joj teško biti jer neće imati podršku navijača, zbog kazne UEFA.

"Klop je dobro opisao. Postoji razlog zašto je to tako jer mi u grupi imamo tri ekipe iz liga petice, favorite u samom takmičenju. Svesni smo toga gde se nalazi njihovo prvenstvo i gde su oni u ovom momentu u fudbalu. Igramo protiv ekipa koje su favoriti i sa mnogo većim iskustvom od nas u svim elementima. Ne bih imao posebno šta da dodam. Treba biti realan. Nisu nam velike šanse, ali kakva god da je, ljudski je i sportski nadati se da bilo šta uradimo. Imaćemo još dve utakmice u Beogradu. Mi smo sportisti, moramo da verujemo. Koliko god šansi da bude bilo, probaćemo da ih iskoristimo“, istakao je trener Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Milojević i Degenek: Borba!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 12:46

Trener i fudbaler Crvene zvezde Vladan Milojević i Miloš Degenek pred meč 3. kola Lige šampiona protiv Liverpula.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.