Milojević: Odigrali smo dobru i pametnu utakmicu

Izvor: Beta, 22.Avg.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Odigrali smo dobru i pametnu utakmicu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa večeras odigrala "dobru i pametnu" utakmicu protiv Salcburga, u baražu za Ligu šampiona."Mislim da smo odigrali dobru i pametnu utakmicu. Završeno je prvo poluvreme. Imamo drugo poluvreme koje će se igrati u Salcburgu. Utisak je da je neobično bilo zbog praznih tribina. Nadam se da ćemo imati podršku naših navijača", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.Crvena zvezda je večeras na stadionu "Rajko Mitić" igrala nerešeno 0:0 sa Salcburgom u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona, a meč u Beogradu igran je bez prisustva publike zbog kazne Evropske fudbalske unije (Uefa)."Nemojte zaboraviti, lako donosimo neke zaključke, to nije dobro. Salcburg je ozbiljna i prava ekipa igrala je polufinale Lige Evropa. Ispali su u 90 i nekom minutu... Da ne pričamo o tome. Mislim da smo se nosili sa njima, gledali u oči i nemamo čega da se plašimo. Nikada i nismo", rekao je Milojević.Zvezdine navijače kazna Uefe ipak nije sprečila da pruže podršku svojim fudbalerima. Oni su na pomoćnim terenima iznad južne tribine na video-bimu gledali utakmicu i navijali, a pesme su mogle da se čuju na terenu."Mislim da bi bila drugačija utakmica da je bilo naših navijača. Ovom prilikom ...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI OPTIMISTI PRED REVANŠ U SALCBURGU: Mnogo su jaki, ali mi se pitamo za sve! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 22.Avg.2018

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan ocenio je da je njegova ekipa večeras odigrala dobro protiv Salcburga, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona i dodao da ne bi želeo penale u revanšu u Austriji.

Nastavak na Kurir...

Benova jasna računica: Ako prođemo u Ligu šampiona, baš me briga da li će neko reći da igramo kao Atletiko ili Čelsi

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2018

Crvena zvezda je odigrala dobar takmičarski meč i osujetila sve pokušaje Salcburga u sinoćnoj utakmici, dok je u napadu, posebno u finišu utakmice, nedostajalo malo sreće da se savlada Cican Stanković. Mohamed el Fardu Ben je svih 90 minuta konstantno tražio način da probije odbranu protivnika,...

Nastavak na MozzartSport.com...

TRENER BEŠIKTAŠA OTRKIO Tošić me zvao: Oče!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2018

Trener Bešiktaša Šenol Guneš rekao je večeras da će njegova ekipa u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa protiv Partizana ići na pobedu, iako nisu u najboljoj formi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.