Milojević: Nije nas poremetio Pešićev odlazak

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nije nas poremetio Pešićev odlazak

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da ekipu nije poremetio odlazak Aleksandra Pešića pred duel sa Spartaksom na startu kvalifikacija za Ligu šampiona i poručio da je veoma motivisana da ostvari pobedu u Rigi.
Najbolji strelac crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prošloj sezoni nije otputovao u Letoniju, već na završne pregovore sa saudijskim Al Itihadom u transferu vrednom 4,2 miliona evra, a Milojević podseća da je klub bio spreman i da je zato doveo Nikolu Stojiljkovića.

"Pričao sam da je prelazni rok "živ", planski smo radili i Pešić je imao dozvolu da ode. Reagovali smo dolascima da ne bismo došli u lošu situaciju. Uvek imamo plan B i C i prilagodićemo se", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi.
Pred zvanični start u sezoni, Milojević dodaje da nikada nije kalkulisao, pa neće ni protiv Spartaksa.
"Nadam se da ćemo odigrati dosta evropskih utakmica u novoj sezoni. Spataks je šampion Letonije, trkački dosta dobra i ekipa za respekt. Poštujemo ih, kao i sve rivale do sada, i očekujem dve dobre utakmice. Daćemo sve od sebe, uz maksimalnu motivaciju i koncentraciju".
Novinari su podsetili Milojevića da Crvena zvezda nikada nije izborila plasman od osnivanja novog formata Lige šampiona i da mu se sada pruža prilika da ispiše istoriju.
"Ne možemo da pričamo o tome i da se vezujemo za istoriju. Nisam čovek koji pravi velike planove, težak je novi format, isto i za ostale timove, a biće i teži. Ovo je novo takmičenje", rekao je Milojević.
Prema njegovim rečima, dobro je upoznat sa sastavom Spartaksa.
"Dosta poznajem fudbal u Letoniji, čovek sam iz fudbala i ne postoji zemlja da je ne pratim. Igrala je i Zvezda protiv Ventspilsa. Fudbal nije broj jedan u Letoniji, drugi sportovi imaju prednost", kaže trener crveno belih.
Utakmica između Spartaksa i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati na stadionu Skonta u Rigi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MILOJEVIĆ U LETONIJI: Trener Zvezde pričao o Spartaksu, kadrovskim problemima, prelaznom roku

Izvor: Kurir, 10.Jul.2018

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde govorio je o utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Spartaksom, ali o kadrovskoj situaciji, kao i prelaznom roku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.