Milojević: Mnogi igrači pod znakom pitanja, ali ne kukam

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Mnogi igrači pod znakom pitanja, ali ne kukam

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ističe da gostovanje Radničkom dolazi u toku neugodnog i napornog ritma, posebno zbog povreda igrača, ali ne želi da se žali na trenutnu situaciju. Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati na Čairu.
"Očekuje nas derbi protiv pretendenta na Evropu. Radnički je ove godine dodatno pojačao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoje redove i predvođen je Lalatovićem, jednim od najboljih trenera u Srbiji. Nišlije su prava takmičarska ekipa i zaslužuju poziciju na kojoj se nalaze. Ispunjeni su svi preduslovi za zanimljivu i dobru utakmicu, pa očekujem da Čair bude ispunjen do poslednjeg mesta", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević priznaje da ima dileme oko sastava tima, pre svega zbog velikog broja povreda.
"Boaći izlazi iz povrede, počeo je da trenira, ali mu predstoji period fizičke pripreme i adaptacije. Srećan sam kad god se neko od igrača vrati u pogon, ipak brojni fudbaleri su pod znakom pitanja. Ne želim da kukam, sagledaćemo opcije i videćemo ko je od igrača kompatibilan da pokrije neophodne pozicije. Ulazimo u ciljnu ravninu, kraj polusezone u kojoj smo odigrali utakmica koliko neko za celu sezonu i zdravstveni problemi ceh su brojnih mečeva".
Meč, koji bi pobedom doneo jesenju titulu crveno-belima, ujedno je i uvod u gostovanje Napoliju u Ligi šampiona.
"Ne možemo da biramo raspored i rivale. Sledi ciklus utakmica protiv ekipa koje su u vrhu ili su bile u vrhu prethodne sezone. Raspored je neugodan, ali ne brinem zbog toga. Jedino što me brine jeste zdravlje mojih igrača", zaključio je on.
Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati na Čairu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.