Milojević: Imamo kvalitet i snagu za pobedu

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Imamo kvalitet i snagu za pobedu

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević istakao je da njegova ekipa ima dovoljno snage i kvaliteta da savlada Crvenu zvezdu, u prvom meču polufinala Superlige Srbije.

"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put pa tako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom mecu", rekao je Milojević za klupski sajt.
Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac istakao je da Mega ima veliki motiv za pobedu.
"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa 2 poraza smo zasluženo bili na 2. poziciji u grupi. Ispred sebe imamo Crvenu zvezdu protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo u petak i sa pobedom da napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", zaključio je Zagorac.
Prva utakmica polufinalne serije Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mega Leksa, na programu je sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Za sve postoji prvi put

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016

"Za nas je Superliga možda i najvažnije takmičenje", ističe Rade Zagorac pred početak plej-ofa i nove okršaje sa Crvenom zvezdom...Dok u Crvenoj zvezdi i Partizanu razmišljaju o tituli prvaka Srbije, u taboru Mega Leksa ne zaboravljaju da je Superliga takmičenje u kome je prioritet osigurati...

Nastavak na Mondo...

MILOJEVIĆ: Možda pobedimo Zvezdu prvi put

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević istakao je da njegova ekipa ima dovoljno snage i kvaliteta da savlada Crvenu zvezdu, u prvom meču polufinala Superlige Srbije.. .  – Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone ali nismo uspeli da ih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.