Milojević: Igrači puni samopouzdanja, veruju u sebe

Izvor: RTS, 28.Avg.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Igrači puni samopouzdanja, veruju u sebe

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa ima veliko samopouzdanje i da ne oseća preveliki pritisak pred revanš protiv Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona.
"Igramo drugo poluvreme utakmice, rekao sam da je prva bila neobična bez publike...Igrači imaju samopouzdanja i veruju u sebe, nikoga se ne plaše jer igraju za jedan od najboljih klubova Evrope. Izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ćemo na teren i dati sve od sebe", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Salcburgu. On je dodao da nisu vežbali penale posle beogradskih 0:0.

"Nisam takav trener... Mislim da smo dobri, ali videćemo da li je to dovoljno za Salcburg. Nemamo pritisak, fokusirani smo na sutrašnju utakmicu", poručuje Milojević, uz napomenu da mu je žao što zbog povrede ne može da računa na napadača Nikolu Stojiljkovića.
Prema njegovim rečima, ima puno poverenje u tim da moze da se plasira mediju 32 najbolja u Evropi.
"Da ne verujem u svoje igrače ne bih se bavio ovim poslom. Ne plašim se neuspeha", naveo je Milojević i istakao da će im puno značiti podrška sa tribina blizu 10.000 navijača Zvezde.
"Puno mi je srce što ljudi opet putuju po Evropi da nas gledaju. Uz takve navijače sve je lakše", zaključio je on.
Desni bek Filip Stojković ističe da su maksimalno pripremljeni i da u meču protiv Salcburga ulaze kao u svaki drugi.
Revanš utakmica Salcburg - Crvena zvezda igra se u utorak od 21 sat na Red Bul areni.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milojević pred revanš protiv Salcburga: Igrači puni samopouzdanja, veruju u sebe

Izvor: RTV Pink, 29.Avg.2018, 16:38

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da njegova ekipa ima veliko samopouzdanje i da ne oseća preveliki pritisak pred revanš protiv Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.