Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023, 09:30

Milojević: „Dobili smo koliko smo uložili“

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 20.05.2023.

18:20

Izvor: Sportske.net


Na konstataciju novinarke Arenasport televizije da je ova utakmica zapravo bila test za Crvenu zvezdu pred finale Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Srbije, Miloš Milojević je istakao da je to tačno. 
„Svaka utakmica u Zvezdi je test. Nešto smo videli, ostali smo neporaženi i mislim da smo dobili koliko smo uložili. Tri-četiri kardinalne greške u nizu i to nas je koštalo“, rekao je Miloš Milojević. 
Činjenica je da je Milojević danas odmarao neke od igrača, ali daleko od toga da bi i u najjačem sastavu Zvezda danas bila dominantna u Kragujevcu. 
Šta je imao da kaže trener Radničkog Dejan Joksimović?
„Mogu biti zadovoljan, igrali smo protiv najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Trebalo je da damo gol pri rezultatu 0:0, bilo bi lakše. Pokazali smo karakter, vratili se posle minusa“, rekao je Dejan Joksimović. 

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Stigla ponuda koja se ne odbija

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . subota 20.05.2023. . . 19:03 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.