Milojević: Borba za titulu još nije gotova

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Borba za titulu još nije gotova

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da borba za titulu u Superligi Srbije još uvek nije gotova.

Crveno-beli u nedelju 7. aprila od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Proletera iz Novog Sada.

Strateg crveno-belij je pozvao sve navijače da dođu u što je moguće većem broju i tako označe kraj ove faze takmičenja, uoči podele lige na plej-of i plej-aut.

"Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u igri kada prođe susret sa Proleterom. Posle podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

On je pohvalio tim iz Novog Sada.

"Svi komplimenti Proleteru, oni su ekipa koja, iako je novajlija u elitnom društvu, imala odličan kontinuitet igara. Predvođeni su odličnim i iskusnim trenerom Draganom Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate koje beleži Proleter", rekao je Milojević.

On je dodao da od svog tima očekuje da se "predstavi u najboljem izdanju". Takođe je najavio da zbog akumuliranih kartona neće igrati Srđan Babić, Dušan Jovančić i Filip Stojković.

"Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene. Imamo problem sa Lorencom Ebisilijom, koji od treninga pred susret sa Bačkom ima povredu i trenira individualno. Što se tiče Marka Gobeljića sačekaću procenu medicinskog tima, u kojoj je fazi oporavka i da li može neku minutažu da iznese ili je bolje da ga sačuvamo", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.