Milijaš u Zvezdi treći put? Nije nemoguće!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš u Zvezdi treći put? Nije nemoguće!

„Obavili smo razgovor sa Nenadom, izneli naše planove i ideje“, tajanstven je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić

Dolazak Brazilca Edsona Da Silve zadovoljio je gurmanski apetit navijača Crvene zvezde, ali poslastica bi mogla da stigne na kraju prelaznog roka. Posle rastanka Nenada Milijaša sa kineskim Hebeijem generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić opipao je puls >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjem velikom kapitenu crveno-belih.

Oni su se zajedno vraćali iz Moskve za Srbiju i spontano se dotakli moguće saradnje. Za sada ništa nije precizirano, ali navijači su kao na žeravici.

„Nenad Milijas je igrač i čovek koji je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi i za koga će u našem klubu uvek imati mesta. Obavili smo razgovor sa njim, izneli naše planove i ideje, ali treba da se poklope neke stvari, sa naše i njegove strane, kako bi došlo do saradnje. Videćemo u narednim danima“, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić za Tanjug.

Milijaš je drugi mandat u Crvenoj zvezdi završio u avgustu 2014.godine. Preko Turske došao je do Kine, ali njegova silueta je konstantno bila prisutna na stadionu u Ljutice Bogdana.

„Zajedno sam se sa gospodinom Terzićem putovao iz Moskve. On je završavao transfer Le Taleka, ja sam putovao iz Kine. Jeste bilo nekih kontatakata, ali sve je to daleko“, poručio je za MOZZART Sport Milijaš.

Iako je u jeseni karijere nekadašnji reprezentativac Srbije je i dalje na ceni. Na stolu ima ponude pojedinih kineskih drugoligaša.

Može li zov Crvene zvezde da bude dovoljno jak?

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.