Milijaš potpisao za Vulverhempton!

Izvor: B92, 14.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš potpisao za Vulverhempton!

Kako B92 saznaje kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Milijaš je u Brimingemu potpisao ugovor sa Vulverhemptonom.

Milijaš će dres novog Premijerligaša nositi naredne četiri sezone. Istovremeno je i član Upravnog odbora FK Crvena zvezda Stevan Stojanović, koji se u ime kluba nalazi u Birmingemu, potpisao ugovor između Zvezde i Vulverhemptona kojim se reguliše obeštećenje Crvenoj zvezdi.

Prethodno je Upravni odbor FK >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda na sednici u petak odobrio transfer Milijaša u Vulvse. U Zvezdi su za B92odbili da saopšte visinu transfera pravdajući se 'poslovnom tajnom'.

Kako saznajemo nova uprava 'crveno-belih' je zadovoljna visinom i uslovima transfera. U Zvezdi nam je takođe nezvanično rečeno da ponuda rasinga iz Santandera za Milijaša, o kojoj piše današnja sportska štampa, nije ni razmatrana jer klubu nikada zvanično nije dostavljena.

Prema pisanju ostrvske štampe Zvezda će dobiti od Vulvsa oko tri miliona evra na ime transfera. Oko 20% transfera pripada Milijaševom bivšem klubu Zemunu koji se ove godine vradio u Prvu ligu.

Milijaš je karijeru počeo u Zemunu gde je prošao sve selekcije. U naš najtrofejniji klub došao je u januaru 2006. godine i sa Zvezdom je osvojio dve duple krune. U 'crveno-belom' dresu nastupio je 97 puta i postigao je 37 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijaš potpisao za Vulverhempton

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2009

BEOGRAD - Bivši kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa novim engleskim prvoligašem Vulverhemptonom..."Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom na Ostrvo i u ekipu koja će mi omogućiti minutažu i dokazivanje. U toku sledeće nedelje treba...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Milijaš se preselio na Ostrvo

Izvor: S media, 14.Jun.2009

Sada već bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijas potpisao je četvorogodišnji ugovor sa novim engleskim prvoligašem Vulverhemptonom...- Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom na Ostrvo i u ekipu koja će mi omogućiti minutažu i dokazivanje. U toku sledeće nedelje treba da dobijem radnu...

Nastavak na S media...

Milijaš među „vukovima" za tri miliona!

Izvor: Press, 15.Jun.2009, 02:38

Dojučerašnji kapiten Zvezde potpisao četvorogodišnji ugovor sa premijerligašem Vulverhemptonom, crveno-beli dobijaju obeštećenje od tri miliona evra. Milijaš će zarađivati više od milion funti po sezoni. .Doskorašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Milijaš u...

Nastavak na Press...

Rasing ostao kratak

Izvor: Glas javnosti, 15.Jun.2009

Nenad Milijaš, kapiten Crvene zvezde, bio je blizu prelaska u redove Rasinga, ali dogovor nije postignut, budući da predsednik španskog kluba Fransisko Perenije nije doputovao u Beograd, jer je zaboravio pasoš! Španski mediji pišu da je prvi čovek kluba trebalo u subotu da se nađe sa fudbalerom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.