Milijaš na kraju sezone ide u trenere

Izvor: RTS, 29.Mar.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš na kraju sezone ide u trenere

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji na leto završava karijeru, priznao je da ga interesuje trenerski poziv i da je već o toj temi pričao sa čelnicima kluba.
"Definitivno sam odlučio da posle juna ne igram. Dugo sam igrao, ali ostaću u fudbalu, videću još kako. Svestan sam da mogu da budem trener, mnogi mi i to pričaju... >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Polako, ne žurim", rekao je Milijaš novinarima na štandu "Dunav osiguranja" na Beogradskom sajmu.

Na pitanje da li je obavio neke razgovore sa ljudima iz kluba o mogućem angažovanju u mlađim selekcijama, Milijaš kaže:
"Bilo je nekih razgovora... Tek treba da vidimo. Sad sam fokusiran na teren i osvajanje "duple krune". Ide i meč sa Mačvom, plej-of, ima vremena", naveo je on.
Za meč protiv Mačve kaže da je cilj nastavak niza dobrih igara u Superligi.
"Prvi cilj je pobeda i da igramo onako kako smo do sada. Odmorili smo se posle pauze, povređeni su se vratili i želimo da nastavimo niz", poručio je Milijaš i pozvao navijače da dođu na stadion "Rajko Mitić" u velikom broju.
Bivši reprezentativac Srbije prokomentarisao je i rivala u polufinalu Kupa Srbije, Mladost iz Lučana.
"Koga god da smo izvukli ne bi bilo lako. Poštujemo Mladost, ali ako budemo igrali kako znamo trebalo bi da prođemo. Predugo čekamo na "duplu krunu", rekao je Milijaš, koji je bio deo poslednje generacije crveno-belih u osvajanju "duple krune" 2006. godine.
Utakmica između Crvene zvezde i Mačve igra se u subotu od 19 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Milijaš nije promenio odluku

Izvor: Mondo, 29.Mar.2019

Iskusni vezista planira da se od leta posveti trenerskoj karijeri...Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji na leto završava karijeru, priznao je da ga interesuje trenerski poziv i da je već o toj temi pričao sa čelnicima kluba..."Definitivno sam odlučio da posle juna ne igram. Dugo...

Nastavak na Mondo...

Izvesno, ode Milijaš u trenere

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2019

Kapiten Crvene zvezde se već odlučio da završi karijeru...Nenad Milijaš je definitivno odlučio da će završiti igračku karijeru...On ove sezone pomaže ekipi kada je to potrebno, Vladan Milojević ne želi previše da ga forsira, a nakon što se prošle godine nećkao oko toga da li će u penziju,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.