Miler i Cirbes potpisali za Makabi

Izvor: RTS, 13.Jun.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler i Cirbes potpisali za Makabi

Posle fenomenalne sezone u Crvenoj zvezdi, Kvinsi Miler i Maik Cirbes karijeru nastavljaju u Makabiju.

Makabi Tel Aviv počeo je izgradnju tima za narednu sezonu potpisivanjem ugovora sa dva igrača koji su nosili igru Crvene zvezde - Kvinsi Milerom i Majkom Cirbesom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovorima na dve godine.
U svoje dve sezone sa Zvezdom, Cirbes je doveo svoj tim do dve uzastopne titule u Jadranskoj ligi i dva naslova prvaka u srpskoj ligi. Nemac je u Evroligi beležio 12.4 poena i 6.1 skokova.
Miler je u Zvezdu došao iz Amerike i fantastinom rolom u Evropi od 14,1 poena, 5,7 skokova i 1,5 blokada pokazao veliki potencijal.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tel Aviv je bio nestrpljiv - Makabi u razmaku od 10 minuta predstavio Milera i Cirbesa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2016

Doskorašnji tandem Crvene zvezde i zvanično zadužio opremu “ponosa Izraela“..Znalo se još od marta, a sada je i zvanično: Kvinsi Miler i Majk Cirbes, miljenici navijača Crvene zvezde, karijeru nastavljaju u Makabiju iz Tel Aviva. "Ponos Izraela" vesti je potvrdio i na zvaničnom sajtu i to...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.