Mikić: Gol sve rešava; Babović: Sve je moguće

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikić: Gol sve rešava; Babović: Sve je moguće

Fudbaleri Crvene zvezde i Patizana Nikola Mikić i Stefan Babović složili su se da su crveno-beli favoriti u revanšu polufinala kupa Srbije zbog pobede u prvom meču, ali i da će biti uzbudljivo u sredu.
Rezultat od 2:0 je veliki, ali samo na papiru, moramo da uradimo puno toga da bi izborili povoljan ishod u sredu. Partizan ima veoma iskusnu ekipu koja zna da igra ovakve mečeve. Biće teško, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << imamo spreman odgovor i verujemo u plasman u finale – rekao je Mikić na konferenciji za novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi.
Na pitanje da li misli da jedan gol Zvezdi obezbeđuje plasman u finale Mikić je rekao:
Da, mislim da to rešava pitanje pobednika, jer smatram da nije realno da primimo četiri gola – dodao je Mikić.
Sa ovakvim odgovorom donekle se složio i njegov kolega iz Partizana Stefan Babović.
Svega sam se nagledao u fudbalu, igrao sam za mladu reprezentaciju Srbije kada smo svojevremeno izgubili sa 3:0 od Švedske, a zatim u revanšu dobili 5:0. Ipak, jedan gol Crvene zvezde u mnogome bi nam otežao posao u revanšu –rekao je Babović.
Babović smatra da uprkos pozitivnom rezultatu iz prvog meča Crvena zvezda ima veći pritisak uoči revanša.
Ulazimo sa manjim pritiskom jer nam je najvažniji trofej, onaj u prvenstvu, sada na dohvat ruke. I u prvom meču smo uprkos porazu pokazali da smo bolji, ali Zveda je favorit zbog rezultata od 2:0. Dočekujemo ovaj duel u veom dobrom raspoloženju, zbog serije dobrih igara i rezultata u šampionatu – zaključio je Babović.
Revanš meč polufinala kupa Srbije igra se u sredu u 19,30 na stadionu Partizana, a prvo će u Novom Sadu od 17 sati snage odmeriti Vojvodina i čačanski Borac.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mikić: Gol sve rešava; Babović: Sve je moguće

Izvor: Utakmica.rs, 09.Apr.2012

Fudbaleri Crvene zvezde i Patizana Nikola Mikić i Stefan Babović složili su se da su crveno-beli favoriti u revanšu polufinala kupa Srbije zbog pobede u prvom meču, ali i da će biti uzbudljivo u sredu. – Rezultat od 2:0 je veliki, ali samo na papiru, moramo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.