Mesi nije gotov; Ronaldo najbolji

Izvor: B92, 30.Jul.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi nije gotov; Ronaldo najbolji"

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je za portal "Goal" da najbolje partije nisu iza Lionela Mesija. "Ne, ne slažem se da je Ronaldo premašio Mesija. Šta bi bilo da je Mesijev udarac u finalu Mundijala završio u golu? U kom bi se smeru onda priča odvijala...", upitao je popularni Robi.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Ronaldo nije bolji igrač od Mesija

Izvor: Akter, 30.Jul.2014

Nekadašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da Kristijano Ronaldo nije bolji igrač od Lionela Mesija, iako je Portugalac prošle godine osvojio Zlatnu loptu.."Ne slažem se da je Ronaldo bolji od Mesija. Da je Mesi osvojio Svetsko prvenstvo, pitanje je ko bi dobio nagradu za najboljeg...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.