Mega motivisana pred Zvezdu: Sjajna prilika

Izvor: B92, 10.Dec.2023, 14:56

Mega motivisana pred Zvezdu: "Sjajna prilika"

Košarkaši Mega MIS-a u 11. kolu ABA lige dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet.

Utakmica je zakazana za ponedeljak 11. decembar od 18:00 u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

Mega u susret ulazi sa polovičnim učinkom 5-5, dok crveno-beli imaju bilans 9-1.

Trener Marko Barać je izneo očekivanja pred okršaj sa liderom regionalnom takmičenja i srpskim predstavnikom u Evroligi:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Svaki duel sa evroligašem je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče sa najboljima. Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu i iskustvu Zvezdinog tima. Sigurno je da su favoriti, ali mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobro svih 40 minuta. Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj utakmici", rekao je Barać.

Stefan Miljenović je istakao da ekipa želi da se prikaže u što boljem svetlu posle poraza u minuloj rundi:



"Očekuje nas utakmica protiv evroligaške ekipe Crvene zvezde. Mi smo nakon poraza u Podgorici celu nedelju veoma naporno trenirali i ulazimo u utakmicu sa željom da se pokažemo u što boljem svetlu. Da pokažemo naš kvalitet i snagu, i da pokušamo u našoj hali da pobedimo prvoplasiranu ekipu lige",
dodao je Miljenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.