Medijska transfer bomba razbesnela Ilieva!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medijska ''transfer bomba'' razbesnela Ilieva!

Sportski direktor Partizana traži DOKAZ!

Veliku pažnju u ovjadšnjoj javnosti juče je izazvala izjava portugalskog napadača Uga Vijeire, bivšeg fudbalera Crvene zvezde koji je otkrio kako ga je navodno Partizan tražio ovog leta, ali da je on tu ponudu odbio.

Tim povodom, u izjavi za ''Kurir'' se oglasio i sportski direktor Partizana Ivica Iliev, veoma ljut posle ovakvih informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za koje tvrdi da su potpuno netačne.

''Stvarno ne znam šta bih rekao za dečka. Hajde ovako da postavimo stvari, umesto da sad ja nešto dokazujem. Neka Ugo Vijeira kaže ko ga je zvao, imenom i prezimenom, neka pokaže neki mejl, bilo kakav trag, pa da razgovaramo'', poručuje Iliev.

Ako se ipak ispostavi da Portugalac govori istinu, Iliev tvrdi da će mu biti zahvalan. Evo i zbog čega...





''Ako je tačno to što je rekao, biću mu zahvalan, jer ćemo mi u klubu to jednom za sva vremena da rešimo između sebe. Ako nema dokaz, onda je to želja da se reklamira, jer želi da se zabavlja'', ističe Iliev.

On je dodao i da u Partizan novi fudbaleri dolaze isključivo uz njegovu saglasnost. Kada je u pitanju bivši Zvezdin napadač, Iliev na tu temu ni sa kim nije razgovarao.

Tvrdi da Portugalca i ''ne poznaje'' i da sa njim nikad nije kontaktirao.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SLUČAJ HUGO VIJEIRA: Ivica Iliev tvrdi da Portugalac ne govori istinu

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2017

Bivši fudbaler Crvene zvezde Hugo Vijeira tvrdi da je letos bio na meti Partizana, ali Ivica Iliev to demantuje.. . – Moj agent je kontaktirao sa mnom tokom leta i rekao mi da je Partizan zainteresovan za mene. Poštujem Partizan, ali nikada ne bih mogao da igram tamo! U Srbiji mogu da igram samo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.