Mbape za petardu, Marin za istoriju! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape za "petardu", Marin za istoriju! (video)

Zvezda ipak stigla do utešnog pogotka.

Spustili su malo gas fudbaleri Pari Sen Žermena u drugom poluvremenu meča sa Crvenom zvezdom, ali to ih nije sprečilo da postignu novi, peti pogodak.

Sjajnu akciju "Prinčeva" iz 70. minuta krunisao je Kilijan Mbape koji kao da je sve vreme čekao da bi se "ušetao" u gol Borjana.

Gol Francuza možete videti OVDE.

Međutim, samo četiri minuta kasnije Ebisilio je sjajno proigrao Marka Marina koji je prošao po desnoj strani i na sjajan način matirao Areolu za prvi, istorijski pogodak Crvene zvezde u novom formatu Lige šampiona.

Pogodak možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ebisilio – Marin za istoriju

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Rezultatski težak poraz, igrački jasan pokazatelj da Crvena zvezda još nije niti će ruku na srce u skorije vreme biti na nivou najboljih klubova Evrope, ali za utehu svih navijača i istorijski gol srpskog šampiona na Parku prinčeva. Prvi za Crvenu zvezdu otkako se Liga šampiona igra u ovom formatu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.