Mašinac gostuje Vojvodini u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac gostuje Vojvodini u Novom Sadu

Pošto za šampionsku titulu konkurišu samo timovi Crvene zvezde i Spartaka, utakmicu preostala dva učesnika plej-ofa Superlige Vojvodine i Mašinca, trener niškog tima Perica Krstić vidi kao priliku za lep i rasterećen fudbal. Utakmica 3. kola plej-ofa igra se u Novom Sadu u subotu, 5. maja.

U ligi mnogo bolji učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ima Mašinac, koji je na trećoj poziciji sa 10 bodova, a “Voša” na četvrtoj sa 3. Sem domaćeg terena, ono što ide na ruku Vojvodini je i rezultat poslednjeg susreta dva tima, kada su Novosađanke eliminisale Nišlijke u Kupu Srbije.

I naša i njihova ekipa će biti rasterećene i to će biti prilika za pravi fudbal. Oni imaju mladu vrlo perspektivnu ekipu sastavljenu od juniorskih i kadetskih reprezentativki, koje su igrale odlično u Kupu i eliminisale nas. Mi imamo šansu da pokažemo da smo bolji, da se revanširamo za tu eliminaciju - priča Krstić.

Što se tiče dosadašnjih mečeva u ligi, u oba susreta slavio je domaćin susreta i oba puta je rezultat bio 2:0.

Utakmica je na programu od 17:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

O Jankovićevom skidanju dresa: Kad pobediš Crnogorca u sebi - bićeš igrač

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2018

Pogodak Marka Jankovića u derbiju četvrtog kola plej-ofa Superlige jeste bio lep, ali je gest Partizanovog veziste posle izjednačenja u Novom Sadu diskutabilan. Skidanjem dresa, crnogorski reprezentativac je zaradio četvrti žuti karton u sezoni i sam sebe izbacio iz konkurencije za duel sa Napretkom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.