Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP BOBINATOR: Zbog Delija toplo oko srca, želimo rekord!

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović blista u ABA ligi od samo starta sezone i zasluženo proglašen za MVP za protekli mesec.

Na samom početku meseca Crvena zvezda Telekom je igrala derbi meč ABA lige protiv Budućnosti VOLI. Bio je to duel dve neporažene ekipe u šampionatu, a Marjanović je dominirao na utakmici sa 12 poena, 15 skokova i ukupni indeksom uspešnosti 31!
Poslednja utakmica u novembru je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takođe bila posebna. Crvena zvezda Telekom se suprotstavila najvećem rivalu – Partizanu i ponovo izašla kao pobednik. Marjanović je imao 13 poena, 8 skokova i indeks korisnosti 21.
– Sve utakmice su bile teške na svoj način, od prve protiv Levskog, pa preko Krke koja nas je umalo pobedila ovde u Beogradu, pa uvek neugodnog gostovanja u Zadru, evroligaškog okršaja sa Cedevitom… Ali ako bih morao da odaberem ipak bi za najtežu utakmicu izdvojio derbi sa Partizanom NIS. Prosto ta utakmica je posebna, teška je i psihički i fizički – rekao je Marjanović u intervjuu za sajt ABA lige.
Delije su još kako umele da prepoznaju njegov značaj za ekipu, a nakon pobede u derbiju skandirale su mu ‘MVP, MVP, MVP’.
– Bilo mi je toliko toplo oko srca da mi čak u tom trenutku nije bilo bitno da li ću da pogodim ono bacanje. Na kraju sam ga i promašio, ali sam dao drugo. Teško je zaista opisati taj osećaj. Recimo, ja sam se kao klinac preselio u Vršac da igram košarku, ali taj osećaj kad se vratim kući je bio čudesan. Nekako najsličniji ovom – istakao je Marjanović. 
Na pitanje da li je obaranje tog rekorda bitna stvar za njegovu ekipu Marjanović je rekao:
– Ne znam da li je ekipi bitno, ali ja gledam da ga oborimo (smeh). A i taj rekord stoji već dugo, bilo bi lepo da ga oborimo, da i mi uđemo u istoriju. Pobednički niz koji imamo nam prvenstveno znači za samopouzdanje. Želimo da nam pobede pređu u naviku – zaključio je Marjanović.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOBI: Niste svesni koliko mi je toplo oko srca kad čujem Delije!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2014

Centar Zvezde je otkrio kako se osećao u trenutku kada su mu navijači, na meču protiv Partizana, skandirali "MVP, MVP, MVP"..Boban Marjanović igra ove sezone maestralno u dresu Crvene zvezde, a u tandemu sa Markusom Vilijamsom predvodi svoj tim u sjajnim rezultatima koje ostvaruju. Centar crveno-belih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Marjanović: "MVP, MVP" kao povratak kući

Izvor: Mondo, 04.Dec.2014

Centar Crvene zvezde proglašen je za najkorisnijeg igrača ABA lige u novembru, a u tom periodu bio je izvanredan i u Evroligi...Novembar je za crveno-bele bio naporan mesec u regionalnom takmičenju, jer su četiri od pet utakmica odigrali protiv timova iz samog vrha tabele, po pravilu nakon velike...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.