Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKELA: Zvezdu niko ne sme da otpiše!

Jaki ste, ali nas ne otpisujte. To je, u najkraćem, poruka sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele Bajernu i Totenhemu. Mrkela je prvaka Nemačke i finalistu prošlosezonske Lige šampiona proglasio favoritima. Međutim, smatra da srpskom šampionu niko ne može da oduzme šansu.
Na meču Sevilja – Selta, naša kladionica nudi kvotu 4.65 za igru X-1.
– U Ligi šampiona nema slabih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << timova, svi učesnici zasluženo su u elitnom društvu i ni u jednom susretu nije moguće unapred odrediti pobednika. U našoj grupi favoriti su Bajern i Totenhem, ali daleko od toga da nas i Olimpijakos bilo ko sme da otpišeZvezda je pokazala u prethodnim internacionalnim izazovima da ima kvalitet da se nosi sa svakim rivalom, da može da pobedi i najjače – rekao je Mrkela.
Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana podsetio je na impozantan učinak Crvene zvezde u tri sezone kvalifikacija, ali i na uspehe u grupnoj fazi.
– Eliminisali smo 12 rivala u tri sezone kvalifikacija, a u grupi smo osvajali bodove protiv ekipa poput Liverpula, Arsenala, Napolija i Kelna. Posebnu snagu imamo pred našom publikom i siguran sam da nam predstoji uzbudljiva jesen. Uveren sam da će zvezdaši uživati u šest evropskih susreta do kraja godine i da će u sva tri meča u Beogradu stadion biti popunjen do poslednjeg mesta – kaže Mitar Mrkela.

The post MRKELA: Zvezdu niko ne sme da otpiše! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NEKA SE PONOVI Jedan čovek zna kako se daju golovi Totenhemu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Neka bude repriza. Crvena zvezda ima igrača koji je tresao mrežu Totenhema. Naravno, to je Marko Marin. Kapiten Crvene zvezde pamti divan pogodak “pevcima” od pre gotovo devet godina.. Na meču Mec – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 3.50 za igru GG4+.. Bilo je to u susretu Verdera i londonskog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.