Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIČEL DONALD: Dobro je da Milijaš ne igra!

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald istakao je posle meča sa Voždovcem da je njegova sreća u tome što prvi kapiten tima Nenad Milijaš ne igra.

Crvena zvezda je sa 2:0 pregrmela gostovanje na krovu Tržnog centra, na travantom tepihu koji je prošle godine za crveno-bele bio previše klizav. Sada su Mičel Donald i Nemanja Radonjić doneli veliku radost crveno-belima. Holanđanin je gol postigao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << slobodnog udarca, što je njegov treći.
– Ovo mi je sigurno jedan od najlepših golova u karijeri. Bio sam apsolutno siguran u sebe kod slobodnog udarca, dali su mi samopouzdanje prethodni golovi, postignuti na sličan način. Možda sam imao sreće što Milijaš nije bio na terenu, jer on takođe odlično izvodi slobodne udarce i ima mnogo iskustva – rekao je Donald i dodao:

– Drago mi je što sam se upisao u listu najopasnijih izvođača slobodnih udaraca i dokazao treneru da može da računa na mene.
Crvena zvezda sledeći meč igra već u sredu kada u odloženom meču gostuje Borcu u Čačku.
The post MIČEL DONALD: Dobro je da Milijaš ne igra! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.