M-Vil: Zvezda i ja savršen spoj

Izvor: B92, 04.Nov.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M-Vil: Zvezda i ja savršen spoj

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je za B92 da je proučavao ekipu pre nego što se odlučio da dođe među crveno-bele.

Vilijams je od samog starta postao jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde koja blista od početka sezone.

Crveno-beli su u prvih devet utakmica u oba takmičenja pretrpeli samo jedan poraz, a jedan od najzaslužnijih za to je upravo Vilijams.

„Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolazak u Zvezdu je mnogo uticao razgovor sa mojim menadžerom. Rekao mi je da je ekipa mlada, ali da ima mnogo dobrih igrača. Proučavao sam roster, video da ima nekoliko momaka od prošle sezone i mislim da je bila savršena prilika da pomognem ekipi koliko god mogu. Mislim da smo savršen spoj, svojim iskustvom mogu da pognem mladim igračima i ovi mladi igrači meni pomažu“, rekao je Vilijams za B92.

Kompletan razgovor sa Zvezdinim plejmejkerom pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda i ja savršen spoj

Izvor: OkRadio.rs, 04.Nov.2014

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je za B92 da je proučavao ekipu pre nego što se odlučio da dođe među crveno-bele. Vilijams je od samog starta postao jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde koja blista od početka sezone. Crveno-beli su u prvih devet utakmica u oba takmičenja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.