Lukajić: Zvezda je favorit, ali pokušaćemo

Izvor: B92, 15.Nov.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukajić: Zvezda je favorit, ali pokušaćemo

Trener Igokee Željko Lukajić kaže da je Crvena zvezda apsolutni favorit u desetom kolu ABA Lige, ali i da su iznenađenja u sportu uvek dešavala.

"Treba biti realan, Crvena zvezda je apsolutni favort, podigla je formu što potvrđuje i igra i rezultat protiv Bajerna. S druge strane iznenađenja u sportu su se uvek dešavala, i dešavaće se i svaki tim treba da da sve od sebe da proba da napravi iznenađenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što ćemo mi svakako pokušati da uradimo. Mi želimo u ovoj utakmici da vidimo gde smo, gde možemo da napredujemo", rekao je Lukajić.

Crveno-beli dočekuju ekipu iz Republike srpske od 17 časova u hali Pionir, posle sjajne predstave i pobede nad Bavarcima u Minhenu u Evroligi.

"Ovo je jako dobra situacija za mlađe igače jer nemaju psihološkog opterećenja i imperativa pobede što je za njih svakako veliki presing u nekim utakmicama. Mi smo u poslednjih nekoliko utakmica izgubili kontinuitet napadačke igre i moramo skupiti hrabrosti da odigramo bolje. U tim će se vratiti Dimić, imaćemo veću rotaciju i mislim da je sada prilika da neke situacije rešavamo pre svega jednostavnije, i da ne budemo toliko zategnuti u napadu. U odbrani smo igrali dobro i pokušaćemo zadržati taj nivo i nadam se jednoj dobroj otvorenoj utakmici u kojoj ćemo mi izvući neku korist", dodao je Lukajić.

Ekipa sa Malog Kalemegdana želi osmu pobedu i povratak na prvo mesto regionalnog takmičenja, dok Igokea ima skor od četiri trijumfa i pet neuspeha.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.