Luka Mitrović: Iznenađujuće ubedljivo

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Mitrović: Iznenađujuće ubedljivo

Kapiten Crvene zvezde Telekom nije očekivao pobedu nad Zadrom sa 16 poena razlike.

Foto: abaliga.com/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Crveno-beli su ipak uspešno okončali baltičko-jadranski dvokorak. U podsvesti svi još žale za bodovima ispuštenim u Klajpedi protiv Neptunasa, ali je barem pobedom u Zadru (79:63) napravljena dobra uvertira za meč trećeg kola Evrolige, protiv Valensije u Kombank >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << areni, a potom i derbi ABA lige, protiv Budućnosti u Pioniru.

"Posle poraza u Litvaniji u posljednjem sekundu i onda novog napornog putovanja, znali smo da nam neće biti lako. Zadar je talentovan tim, koji kod kuće igra tradicionalno dobro. Presudila je naša jaka, kolektivna odbrana, u okviru koje smo manje-više iskontrolisali plejmejkera Florensa. Iz odbrane smo trčali u kontre i postigli dosta lakih poena", rekao je Luka Mitrović.

Kapiten crveno-belih je 12 od svojih 16 poena ubacio u prvom poluvremenu, kada je domaćin još gajio nadu u iznenađenje.

Posle toga su na scenu stupili Kalinić i Dženkins i Zvezdina razlika je više puta iznosila 17, jednom i 18 poena.

"S obzirom na stanje u kome smo bili, zabeležili smo iznenađujuće ubedljivu pobedu", iskren je Mitrović.

Trener Dejan Radonjić konstatovao je da je ekipa uspela da se "regeneriše".

"U početku utakmice nismo imali dovoljno kvalitetan napad, što je bila posledica nervoze i želje da brzo steknemo prednost. Zato je odbrana bila dobra, posledica toga su bili kontranapadi, a kasnije nam se otvorio i šut. Imali smo odličan procenat za tri poena i zasluženo smo slavili, čime sam jako zadovoljan, jer će Zadar biti sve bolji kako vreme odmiče i mnogi će ostaviti bodove u njegovoj dvorani".

Foto: MONDO

NA VALENSIJU ZA 600 DINARA

Ulaznice za meč Zvezda - Valensija u prodaji su još od subote i koštaju 600 (nivo 400), 800 (uglovi nivoa 200) i 900 (parter iza koševa) dinara.

Mesta u ložama su 1.200 i 1.500 dinara, a za one sa "dubljim" džepom tu su i tzv. "sky boxovi" (5.000 dinara po osobi) i počasna mesta odmah pored aut linije (10.000).

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konstantin lider posle 3 kola

Izvor: JužneVesti.com, 27.Okt.2014

Košarkaški klub iz Niša sa maksimalne tri pobede nalazi se na prvom mestu na tabeli Košarkaške lige Srbije, a trener Marko Cvetković ističe da nema mesta euforiji jer je liga tek počela...Dve pobede u gostima, jedan trijumf kod kuće i koš-razlika +47 su bilans igrača Konstantina posle tri...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.