Luka Jović je punoletan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović je punoletan! (foto)

Talentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović u sredu je proslavio svoj 18. rođendan, a tim povodom mu je i klub čestitao na zvaničnom sajtu.

Momak koji je blizu odlaska sa Marakane, s obzirom na određena interesovanja inostranih klubova, debitovao je za Crvenu zvezdu sa 16.5 godina, 28. maja 2014. godine u duelu sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Svoj seniorski debi obeležio je i pogotkom, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva minuta pošto je ušao na teren i tako postao najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde.

Ta utakmica je završena rezultatom 3:3, a u proteklih godinu i po, Luka Jović je za Crvenu zvezdu upisao 48 nastupa i postigao ukupno 13 pogodaka.

Ipak, protekle jeseni je ređe dobijao priliku, s obzirom da je imao i jaku konkurenciju u liku Uga Vijere, najboljeg strelca Superlige u dosadašnjem toku sezone.

Zbog toga se sve češće spekuliše o Jovićevom odlasku iz Crvene zvezde, a tokom januara će sve biti mnogo jasnije po tom pitanju.

U svakom slučaju, Luki Joviću želimo srećan 18. rođendan.



(foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.