Lorenzo Braun: Nisam emotivan kad igram protiv Zvezde

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 10:21

Lorenzo Braun: Nisam emotivan kad igram protiv Zvezde

Košarkaš Makabija Lorenzo Braun kaže da nije posebno emotivan kada igra protiv Crvene zvezde, svog bivšeg kluba.

Reprezentativac Španije je crveno-beli dres nosio u sezoni 2019/20, nakon čega je igrao za Fenerbahče i Uniks, pre nego što je prešao u "Ponos Izraela".

"Beograd i Crvena zvezda su za mene posebni, a igranje u Pioniru budi mnoga sećanja. Ovde sam započeo svoju karijeru u Evropi i proveo sam sjajan period u Crvenoj zvezdi koja mi mnogo znači. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Drugačije je igrati bez navijača u ovoj hali, oni uvek prave ludu atmosferu", rekao je Braun za "Basketball Sphere".

Lorenzo objašnjava i zašto nije emotivan kada igra protiv Zvezde.

"Nisam posebno emotivan kada igram protiv Crvene zvezde. Mnogo toga se promenilo. Crvena zvezda ima nove igrače, a neki su ostali i iz te sezone kada sam i ja nosio crveno-beli dres. Ali uvek me dočekaju ovde sa mnogo ljubavi. Svaki put kada vidim momke vlada pozitivna energija i uvek se šalimo. To je ono što najviše cenim u Srbiji i Crvenoj zvezdi".

Pričalo se da su beogradski "večiti" letos pregovarali sa njim.

"Ne znam da su me tražili. Nisam vodio nikakve pregovore, Makabi Tel Aviv je jedina ekipa za koju sam znao da je stvarno zainteresovana", istakao je Braun.

Braun ugovor sa Makabijem ima do 2026. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LORENCO BRAUN: Nisam emotivan kad igram protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

Nosio dres crveno-belih u sezoni 2019/20...Košarkaš Makabija Lorenzo Braun kaže da nije posebno emotivan kada igra protiv Crvene zvezde, svog bivšeg kluba...Reprezentativac Španije je crveno-beli dres nosio u sezoni 2019/20, nakon čega je igrao za Fenerbahče i Uniks, pre nego što je prešao u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.