Lesor uputio izvinjenje Zvezdi VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 18:48

Lesor uputio izvinjenje Zvezdi VIDEO

Košarkaš Partizana Matijas Lesor izvinio se Crvenoj zvezdi nakon sporne fotografije.

Matijas Lesor postao je glavna "zvezda" navijačkih slavlja posle pobeda Partizana u Evroligi.

To je bio slučaj i nakon trijumfa nad Asvelom (92:71), a tom prilikom se francuski centar slikao pored transparenta sa likom igrača Crvene zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Lesor se zbog sporne fotografije i uvredljivog transparenta izvinio crveno-belima:

"Mislio sam da su to samo navijači koji mi pokazuju ljubav. Nisam znao šta onaj transparent znači jer je to nešto što navijači rade van terena, njima je to zanimljivo i sa moje strane je to bila slika dvojice protivničkih igrača pa nisam baš skapirao kako to vređa Crvenu zvezdu i dvojicu igrača jer sam mislio da je to nešto što se desilo na terenu", objasnio je Lesor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LESOR SE OGLASIO NAKON SKANDALA: "Nisam znao šta to znači"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Navijači ponovo krivi....Košarkaš Partizana Matijas Lesor izvinio se Crvenoj zvezdi nakon sporne fotografije...To je bio slučaj i nakon trijumfa nad Asvelom (92:71), a tom prilikom se francuski centar slikao pored transparenta sa likom igrača Crvene zvezde...Podsetimo se, Francuz se slikao pored...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.