Lesor kod Radonjića i Lučića u Bajernu

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lesor kod Radonjića i Lučića u Bajernu

Nekadašnji centar Crvene zvezde Matijas Lesor novi je košarkaš minhenskog Bajerna, saopštio je nemački šampion.
Lesor u tim Dejana Radonjića stiže iz španske Unikahe, čiji je član bio sezonu posle Crvene zvezde, isto koliko je proveo u Beogradu.

Skočni Francuz vraća se u Evroligu, koju je igrao sa crveno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u istoj sezoni osvojio titulu prvaka Srbije, ali i ostao bez trofeja ABA lige.
Lesor je leta 2017. godine kao 50. pik izabran na NBA draftu od Filadelfije.
Za Bajern nastupa srpski reprezentativac Vladimir Lučić, dok su ovog leta otišli Stefan Jović (Himki) i Nemanja Dangubić (Estudijantes).
Pogledaj vesti o: Evroliga,   NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radonjić doveo nekadašnjeg centra Zvezde!

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2019

Nekadašnji centar Crvene zvezde Matijas Lesor novi je košarkaš minhenskog Bajerna, saopštio je nemački šampion. Na meču Trnava – Lok. Plovdiv, naša kladionica nudi kvotu 12 za igru 1-1&4+. Lesor u tim Dejana Radonjića stiže iz španske Unikahe, čiji je član bio sezonu posle Crvene...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.