Le Talek popio kaznu zbog seoskog tima!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Le Talek popio kaznu zbog "seoskog tima"!

Očekivano ili ne?

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek kažnjen je zbog nesportske izjave na račun Mladosti iz Lučana.

List Žurnal je u današnjem broju objavio informaciju iz FSS da će Le Talek morati da plati 80.000 dinara za nekorektne izjave posle meča 14. kola Superlige u kom je Crvena zvezda pobedila Mladost iz Lučana rezultatom 2:1.

Le Talek je nakon tog meča, 22. oktobra, žestoko kritikovao gostujući tim.

"Znali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre utakmice da će se oni ovako ponašati, ali ovo je bilo ludilo. Za nas je ovo bio važan meč, a došli su da nas biju. Dobio sam udarac u rame s kojim sam imao problema i morao da idem na operaciju. Udario me je bez ikakvog razloga, rame mi je iskočilo na trenutak, hteo sam da ga ubijem. Ne znam ni zašto je ovaj tim došao na naš stadion. Nisu hteli da igraju, cilj im je bio samo da udaraju igrače. Imali su i podršku trenera, čuo sam da im govori da nas udaraju", rekao je tada Le Talek zbog čega je sada i kažnjen.

Žurnal je takođe istakao da će Crvena zvezda morati da uplati 100.000 dinara na račun FSS zbog pirotehnike koju su njeni navijači koristili na utakmicama sa Zemunom, Spartakom i Radničkim.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.