Lazović: Osetio sam bol, ali do Javora neće biti problema

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Osetio sam bol, ali do Javora neće biti problema

Rođeni Čačanin posle oporavka od povrede odnosno operacije za crveno-bele odigrao je dva kontrolna meča i na njima prikazao odlične partije.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Povremeni reprezentativac Srbije ne oseća strah, dobro podnosi napore i očekuje da do početka drugog dela sezone bude u potpunosti spreman.
Boravak od nekoliko dana u Beogradu, između dva dela pripremnog perioda u Sloveniji mu prija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvenstveno iz privatnih razloga.
Drago mi je što smo se vratili na nekoliko dana jer sam se uželeo porodice. Već za dva dana ponovo odlazimo u Sloveniju gde imamo odlične uslove za dobar rad i gde je vreme dosta toplije nego kod nas. Zadovoljan sam kako svojim, tako i učinkom čitave ekipe na pripremama – rekao je Lazović, koji je potom dodao:
Pred kraj boravka u Portorožu sam osetio mali bol u kolenu i prednjoj loži, međutim sve je to normalno s obzirom da sam izašao iz teške povrede. Do starta prolećne polusezone i prve utakmice sa Javorom, verujem da neće biti nikakvih problema.
Za igrače „dosadni deo priprema” se bliži kraju, i uskoro treba očekivati da šef stručnog štaba Slaviša Stojanović sa svojim izabranicima na treninzima stavi akcenat na uigravanje i rad sa loptom.
Poznato je da nisam igrao prethodnu polusezonu, tačnije punih osam meseci, tako da meni svaki susret znači. Pre prve zvanične utakmice sa Javorom, odigraćemo četiri prijateljska meča. Svakako da je bitno da u svakome od njih ostvarimo dobar rezultat, međutim, najvažnije je da se dobro uigramo i budemo spremni za nastavak sezone – poručio je Darko Lazović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krneta: Mora da se trči i da svi igraju odbranu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014

Defanzivac Crvene zvezde Jovan Krneta istakao je da se raduje povratku ekipe u Sloveniju, prvenstveno zbog vremenskih prilika.. (FOTO: FK Crvena zvezda). – Hladno jeste, tereni su zaleđeni, tako da smo jedino mogli da treniramo na atletskoj stazi. Međutim, ne žalim se, pripreme su u toku, i mora...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.