Izvor: Mondo, 27.Dec.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić među velikanima Crvene zvezde

Požrtvovani bek odigrao je u subotu uveče 200. meč u crveno-belom dresu i tim povodom dobio poklon od navijača.

Foto: ABA/ Crvena zvezda

Branko Lazić (25, 196 cm) igrač je sa najdužim stažom u crveno-belom u aktuelnoj generaciji košarkaša Zvezde. U subotu uveče, obeležen je njegov jubilej.

Defanzivni specijalista, koji je ove sezone neretko demonstrirao i napadačko znanje, odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je protiv Cibone 200. meč u dresu Crvene zvezde Telekom. Tim povodom, dobio je i nagradu od navijača. Uručio mu je hroničar kluba sa Malog Kalemegdana Žarko Dapčević Daba.

Lazić igra za Zvezdu četiri godine, od uspostavljanja saradnje kluba sa Malog Kalemegdana i FMP Železnika. Ulaskom u "Klub 200", stao je uz rame klupskim velikanima.

"Želeo bih pre svega da zahvalim na ovom poklonu navijačima. Nisam imao predstavu da je toliko prošlo posle ove četiri godine. Fenomenalan je osećaj igrati za Zvezdu 200. meč pred ovakvom publikom i još uz sve to smo i ostvarili pobedu. Osećaj je fantastičan", rekao je on za B92 posle utakmice.

Jubilej će pamtiti po pobedi nad Cibonom, kojom je Zvezda postala jedan od dva najuspešnija tima u istoriji ABA lige, ostvarivši 15. uzastopnu pobedu. Priliku da ostvari najduži niz, crveno-beli imaće sledeće nedelje, protiv Olimpije u Ljubljani.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.