Lazetić: Ako treba, parkiraćemo i dva autobusa pred gol

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 14:02

Lazetić: Ako treba, parkiraćemo i dva autobusa pred gol

Fudbaleri TSC-a u subotu 2. marta od 16 časova na svom stadionu dočekuju ekipu Crvene zvezde u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da će se njegov tim tokom meča braniti ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu.

"Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio clji. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji", rekao je Lazetić.

On je dodao da zna kako će Zvezda igrati.

"Očekujem da, ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo", zaključio je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.