Laso: Divna utakmica u prelepoj atmosferi

Izvor: Mondo, 02.Jan.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laso: Divna utakmica u prelepoj atmosferi

"Znali smo da će biti teško igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde", rekao je trener Reala Pablo Laso.

Foto: MN Press

Trener košarkaša Reala iz Madrida Pablo Laso rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je ključ uspeha bila sjajna serija njegovog tima u trećoj četvrtini susreta.

Real je večeras u beogradskoj Kombank areni slavio rezultatom 79:72 u 1. kolu E grupe Top 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << faze Evrolige.

"Čestitam mojim igračima na pobedi na startu Top 16. Znali smo koliko je teško igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde. Morali smo da napravimo veliki napor kako bi bili skoncentrisani svih 40 minuta", izjavio je Laso na konferenciji za medije posle meča.

On je ocenio da je njegov tim igrao veoma dobro u odbrani.

"Nismo dozvolili Crvenoj zvezdi da se razigra, zaustavili smo Markusa Vilijamsa. Bila je ovo divna utakmica u prelepoj atmosferi, a najbitnije je da smo drugu fazu otvorili pobedom na gostujućem terenu", konstatovao je španski trener.

Laso je kao ključ pobede istakao seriju Reala 14-0 u trećoj četvrtini.

"Da biste napravili takvu seriju morate ceo meč da igrate dobro. Ovo je veoma važna pobeda, prevashodno zbog toga što na prethodnim mečevima nismo bili na nivou", zaključio je Laso.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRENER REALA: Znali smo kako je igrati u Beogradu!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 08:34

Pablo Laso je pohvalio atmosferu koju su napravili navijači Zvezde i rekao da je ključni deo meča bio početak treće četvrtine..Trener košarkaša Reala iz Madrida Pablo Laso rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je ključ uspeha bila sjajna serija njegovog tima u trećoj četvrtini susreta....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.