Lalatović vs Babović - šurak na zeta! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Okt.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović vs Babović - šurak na zeta! (VIDEO)

Pročitajte šta je o dolasku svog šuraka Stefana Babovića na "Maranaku" rekao trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

Trebalo je zajedno da dočekuju "svoj" Voždovac u utakmici 8. kola Jelen Superlige, ali im se nije dalo.

Ove subote, šurak i zet biće na različitim stranama.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović dočekaće u subotu od 18 časova, između ostalih, i svog šuraka Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Babovića, najboljeg fudbalera Voždovca i nesuđenog veziste Crvene zvezde.

Dan pre utakmice u kojoj će njegov tim pokužati ponovo da sačuva svoju mrežu i sedmi put osvoji tri boda, uz jedan remi, Lalatović je rekao da ne očekuje da će baš Babović zatresti mrežu novog golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, kojeg ove sezone baš niko nije savladao.

"Nisam razgovarao sa Stefanom ali, ne očekujem nikakav popust od njega. Uostalom, mogu samo ja njemu da dam popust, jer ipak je on taj koji igra protiv Zvezde", poručio je trener crveno-belih, koji je prošle jeseni predvodio Voždovac i pobedio Zvezdu kao domaćin, rezultatom 1:0.

Lalatović je u braku sa Babovićevom sestrom Mijom, s kojom ima dvoje dece.

"Ona se sada preziva Lalatović, pa razmislite za koga navija... Naravno za mene", namignuo je Lalatović.

POGLEDAJTE NAJAVU UTAKMICE CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Okršaj zeta i šuraka! Lalatović: Nema popusta za Babovića!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Okt.2014, 09:16

Trener Crvene zvezde se našalio na pitanje da li će njegova supruga u subotu navijati za njega ili za brata..Udariće zet na šuraka! Današnji meč između Crvene zvezde i Voždovca (18.00) biće i svojevrsni okršaj trener crveno-belih Nenada Lalatovića i fudbalera voždovačke ekipe Stefana Babovića...Lalatovićeva...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.