Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Zanimaju me samo tri boda

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je jedini cilj koji njegova ekipa ima u predstojećem meču protiv Proletera pobeda i nova tri boda. U 6. kolu Superlige Srbije, Novosađani od 20 časova dočekuju gradskog rivala na Karađorđu.
Kvota u MaxBetu na pobedu Vojvodine protiv Proletera je 1.55.
– Očekuje nas još jedan derbi, ovoga puta gradski. U Proleteru sam proveo dve prelepe godine i vode ga veoma organizovani ljudi, koji vole svoj klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << U njemu su igrači koji nemaju nikakav kompleks i ne plaše se ni Vojvodine, ni Crvene zvezde, ni Partizana. To su momci sa karakterom, koji imaju kvalitet i igraju tvrdo i organizovano – rekao je Lalatović.
Vojvodina je prva na tabeli sa 13 bodova koliko ima i ekipa iz Bačke Topole, dok je Proleter trenutno pretposlednji na tabeli sa samo dva osvojena boda.
– Jedini cilj su nam tri boda i da pobedimo.
Vojvodina je u prošlom kolu odigrala nerešeno sa TSC-om 2:2.
Tim remijem mogu biti zadovoljan, iako ne baš toliko sa igrom, osim u prvih 15 i poslednjih 20 minuta. Ipak, ako sa 0:2 dođete na 2:2 i pritom promašite još tri stopostotne prilike za pobedu, to samo pokazuje da moji igrači imaju karakter i da su sa pravom tu gde jesu. Zato sutra očekujem dobru utakmicu i pobedu moje ekipe, koja nije uzdrmana zbog remija u prošlom kolu, već naprotiv, još više je dobila na samopouzdanju – istakao je Lalatović.
Trener Vojvodine za predstojeći meč jedino neće moći da računa na Nemanju Nikolića.

The post Lalatović: Zanimaju me samo tri boda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.