Lalatović: U Kupu nema popravnog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: U Kupu nema popravnog

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatović rekao je danas da se nada da će njegov tim popraviti formu i pobedom protiv Rada u osmini finala Kupa Srbije najaviti bolja izdanja u nastavku sezone.

"U Kupu nema popravnog, moramo da odigramo mnogo bolje nego protiv Donjeg Srema. Rad ima dobar i iskusan tim, neće biti lako i ekipa koja bude agresivnija biće bliža pobedi. Moramo da se izdignemo iz krize i plasiramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u četvrtfinale", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani.

On je dodao da dodatni problem crveno-belima predstavlja loš teren na stadionu Obilića na Vračaru, gde će se igrati utakmica.

"Spremali smo se za njega na našem pomoćnom terenu, koji nije održavan zbog ove utakmice. Ipak, teren je isti za oba tima i nadam se da ćemo se bolje snaći. Zvezda mora da ide na pobedu, protiv bilo kog protivnika da igra", poručio je Lalatović i dodao da će napraviti nekoliko izmena u timu u odnosu na meč protiv Donjeg Srema.

Trener Zvezde istakao je da nije srećan što će protiv Rada igrati ponovo narednog vikenda, ali u prvenstvu, pošto je teško pobediti isti tim u tako kratkom vremenskom periodu.

Sličnu situaciju crveno-beli su imali nedavno sa Borcem iz Čačka, ali su uspeli da dobiju oba meča, prvo u Kupu, a potom u prvenstvu.

Prvotimac Zvezde Nenad Gavrić rekao je da se nada pozitivnom ishodu.

"Očekuje nas teška utakmica, znamo da imaju dobar tim i neće nas iznenaditi. Nadam se da će Zvezda dobiti prvo poluvreme ovonedeljnog duela sa Radom i plasirati se u narednu fazu takmičenja. Verujem da ćemo proći dalje", rekao je Gavrić.

Utakmica Rad - Crvena zvezde igra se sutra od 13 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALATOVIĆ: U Kupu nema popravnog, biće teško protiv Rada

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014

Moramo da se izdignemo iz krize i plasiramo u četvrtfinale, rekao je trener Crvene zvezde..Trener fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatović rekao je danas da se nada da će njegov tim popraviti formu i pobedom protiv Rada u osmini finala Kupa Srbije najaviti bolja izdanja u nastavku sezone..."U Kupu...

Nastavak na Kurir...

Lalatović pred Rad: ''Nemamo pravo na loš dan!''

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović očekuje od svojih igrača da u sredu protiv Rada na Vračaru pokažu mnogo veću želju i borbenost, nego što je to bio slučaj protiv Donjeg Srema prošlog vikenda.

Nastavak na Sportske.net...

PAVIĆEVIĆ ISKREN: Izvukli smo pouke, navijačima moramo da uzvratimo borbenom igrom

Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2014

Nakon Borca iz Čačka, sledeći protivnik Crvene zvezde u Kupu Srbije, biće još jedan superligaš, ekipa Rada. Svesni su svi u taboru crveno-belih da Zvezdu očekuje ne jedna, nego dve teške utakmice, ali u svlačionici vlada optimizam koji nam je preneo Savo Pavićević, komandant Zvezdine odbrane.. FOTO:STARSPORT.. -...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.