Lalatović: Ozbiljniji pristup igri

Izvor: TV Arena Sport, 28.Nov.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ozbiljniji pristup igri

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović najavio je za meč sa OFK Beogradom mnogo ozbiljniji pristup igri i još jednu pobedu u Jelen Superligi.

"Moraćemo maksimalno ozbiljno i uz veliki oprez da pristupimo utakmici sa OFK Beogradom i tako dođemo do tri boda koja dugo čekamo. Ne gledamo sve tako crno iako nije sve baš kako treba", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Zvezde u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << od 18 časova na svom terenu igraju protiv OFK Beograda, utakmicu 14. kola Superlige.

Video klipove, sportske vesti i izveštaje sa utakmica možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih terena kliknite na link Sportske vesti

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske mečeve.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paket

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Lalatović: Hladno je, para nema, možda je trebalo pre četiri godine da odemo u četvrtu ligu

Izvor: Sportal.rs, 29.Nov.2014, 10:58

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović pred meč sa OFK Beogradom u 14. kolu Jelen Superlige Srbije osvrnuo se i na izuzetno tešku finansijsku situaciji u klubu. Šef stručnog štaba crveno-belih kaže da ga je uprava kluba dovela da napravi profit, a ne da osvoji titulu, ističe da ne traži alibi,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.