Lalatović: Možda smo zaslužili bod

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Možda smo zaslužili bod

Posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da smatra da su Novosađani možda zaslužili da osvoje bod na ovom meču. Vojvodina je poražena od Crvene zvezde rezultatom 2:1 (1:1), u derbiju sedmog kola Superlige Srbije.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri, a Crvenoj zvezdi i kolegi Milojeviću na plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona, što govori o njegovom kvalitetu kao trenera i kvalitetu njegovih igrača. Mislim da je večerašnja utakmica u prvom poluvremenu bila ravnopravna. Znali smo ko će igrati za Zvezdu i da će nastupiti sa trojicom pozadi, kao i što smo za Vukanovića znali da će igrati levo i izvlačiti se na kontra nogu. Iskoristio je nepažnju mojih igrača, koji su se umesto na njega bili fokusirali na sudiju. Izveli su brzo faul, Vukanović je ostao sam na levoj strani i lepo centrirao, što je iskoristio Pavkov, a takav gol ne sme da nam se desi, pogotovo ne protiv ekipa kao što je Crvena zvezda – rekao je Lalatović, a prenosi sajt Novosađana.
Međutim, bez obzira na iznenadni pogodak, “lale” nisu klonule duhom.
U meč smo se vratili posle fenomenalnog pasa Drinčića, a na treninzima smo i uvežbavali to da ih iznenadimo brzim izvođenjem faulova. Uspeli smo da izjednačimo i na pauzu odemo sa rezultatom 1:1, ali nije lako kada primite onakav gol kakav je dao Garsija. Takvi golovi se retko primaju, ali eto, mi smo ga primili i Crvena zvezda je povela sa 1:2. Pokušavali smo da se vratimo i postignemo drugi gol, a lepu šansu smo imali kada je Stojković centrirao i Zukić bukvalno za centimetar zakasnio na loptu, iako je lepo utrčavao u prostor. Moji igrači su možda zaslužili da izjednačimo, ali nismo uspeli u tome – naglašava Lalatović.
On je još jednom poželeo Crvenoj zvezdi uspeh u daljem toku sezone i istakao da je, bez obzira na poraz, zadovoljan onim što je njegova ekipa ostvarila u dosadašnjem delu sezone.
Crvenoj zvezdi želim sve najbolje i stvarno su imali naporna dva meseca. Izgurali su sve ono što je njihov trener tražio od njih, ali i mi smo izgurali sve ono što sam ja tražio od mojih igrača. Na sedam utakmica, imamo pet pobeda, jedan remi i jedan poraz od Crvene zvezde sa 2:1. Prošle sezone, Vojvodina je od Crvene zvezde na tri meča primila 13 golova, a dala samo jedan, ali ovo danas je jedna nova, agresivnija Vojvodina, za koju ću dati poslednji atom svoje snage, kako bi sa ovakvim navijačima na „Karađorđu“ sledeće sezone igrala u Evropi, jer ovaj klub to apsolutno zaslužuje – izjavio je Lalatović.
Usled reprezentativne pauze, u Superligi Srbije narednog vikenda neće se igrati redovno prvenstveno kolo, a šampionat će biti nastavljen za dve nedelje, kada će Vojvodina gostovati ekipi Radničkog u Nišu.

The post Lalatović: Možda smo zaslužili bod appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOŠEVIĆ O TSC Nije bolji od Moldea, Malatije… Od našeg pristupa zavisi

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Partizan u nedelju (20:00) čeka novajliju u elitnom društvu, TSC. Trener fcrno-belih, Savo Milošević smatra da tim iz Bačke Topole nije slučajno u vrhu tabele Superlige Srbije. Zna da treba biti oprezan, ali i da Partizan nema pravo na grešku!. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje....

Nastavak na 011vodič.com...

I TO SE DOGODILO! Hajduk savladao Zagreb posle 1259 dana!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 13:23

Pao je Dinamo iz Zagreba. Pao je pred najvećim rivalom, Hajdukom, na “Poljudu”! U derbiju sedmog kola šampionata Hrvatske, Hajduk je slavio 1:0.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.