Lalatović: Luković veliko pojačanje

Izvor: B92, 10.Dec.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Luković veliko pojačanje

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović otkrio je da će Aleksandar Luković biti prvo pojačanje njegovog tima u zimskom prelaznom roku.

"Tačno je da će Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba i dobro zna šta ovaj dres predstavlja. Biće veliko pojačanje za nas, a uz njega će mladi igrači mnogo napredovati", rekao je Lalatović posle pobede u Modriči.

Luković je posle odlaska sa Marakane igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za italijanski Udineze tri sezone, da bi zatim četiri godine nastupao za Zenit iz Sankt Peterburga. On od početka jesenje polusezone trenira sa prvim timom, kao i još jedan bivši igrač crveno-belih Dušan Anđelković.

Kombinovani tim šampiona Srbije bio je ubedljiv u duelu protiv Modriče (7:1) u Republici Srpskoj, a za crveno-bele je igrao i Brazilac Luis Enrike, koji je od srede na probi u šampionu Srbije.

Zvezda je jesenji deo u Jelen Superligi završila na drugom mestu sa šest bodova manje od lidera Partizana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LALATOVIĆ OTKRIO: Aleksandar Luković će biti prvo pojačanje Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 10.Dec.2014

Tačno je da će Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba i dobro zna šta ovaj dres predstavlja. Biće veliko pojačanje za nas, a uz njega će mladi igrači mnogo napredovati, rekao je trener crveno-belih..MODRIČA - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović otkrio je danas da će prvo pojačanje u zimskom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.