LŠ, U19 - Zvezda bez najboljeg na PSŽ (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ, U19 - Zvezda bez najboljeg na PSŽ (SASTAVI)

Zvezdini omladinci se danas opraštaju od učešća u U19 Ligi šampiona.

U poslednjem kolu Grupe C, ekipa Bratislava Živkovića danas u 16 časova dočekuje Pari Sen Žermen, a meč se igra na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu, uz direktan TV prenos na TV Arena Sport.

Startne postave su objavljene, Zvezda je kao i protiv Napolija bez svog najboljeg igrača Dejana Joveljića koji je prekomandovan u prvotimce. U njegovom odsustvu, napad crveno-belih predvodiće Burmaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Babić.

Crvena zvezda: Gordić - Kukolj, Milikić, Eraković, Terzić - Velikić, Ajdinović, Stojanović, Jočić - Burmaz, Babić.



PSŽ:
Matimbu - Makutungu, Kuasi, Nija, Larkeš - Fadiga, Vilijams, Ošiše - Providens, Fresanž, Jaisin.

Takmičarski, utakmica neće imati veliki značaj, jer bez obzira na ishod, Zvezda će ostati na četvrtom mestu, a PSŽ na drugom, pošto dok ovo pišemo, Liverpul vodi sa ubedljivih 4:0 protiv Napolija i ako se ne desni nekakvo čudo, ''Redsi'' će overiti prvo mesto u grupi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (U19) - Gordićev kiks presudio Zvezdi (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018

Omladinska selekcija fudbalskog kluba Crvena zvezda porazom je završila takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona za mlade...Samo jedan bod nakon šest mečeva u Ligi šampiona za mlade stoji na kontu omladinaca Crvene zvezde, a lako je moglo da se desi da izabranici Bratislava Živkovića prođu grupu...Crvena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.