LAZOVIĆ NA RASKRSNICI: Rusija i Turska ili Zvezda do zime

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAZOVIĆ NA RASKRSNICI: Rusija i Turska ili Zvezda do zime

Iako je trebalo da bude zvezda prelaznog roka i igrač koji će Crvenoj zvezdi doneti prekopotreban veliki novac, Darko Lazović će po svemu sudeći do zime nositi dres Crvene zvezde.
FOTO: STARSPORT

Naime, prelazni rok je u većini evropskih zemalja završen, ali i dalje postoji mogućnost da brzonogo krilo napusti Marakanu. Za Darka Lazovića zainteresovani su pojedini klubovi iz Rusije i Turske, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gde još traje „transfer pijaca“. Povremeni reprezentativac Srbije bio je ovog leta na meti Zenita, Benfike, Standarda i Olimpijakosa, ali su se te priče izjalovile.
Ako se ne jave klubovi iz Rusije i Turske, Lazović će još tri meseca provesti na Marakani, kada će uprava Crvene zvezde imati poslednju šansu da zaradi na njemu. Naime, crveno-beloj „osmici“ u junu ističe ugovor sa klubom i ulicu „Ljutice Bogdana“ može napustiti bez obeštećenja.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


IMA LI KRAJA IDIOTIZMU: Evropljani traže od FIFA i UEFA da izbaci Rusiju iz članstva


ZVEZDA OSTAJE BEZ PRVOG ČOVEKA: Čoviću se sprema smena?


Španovićevoj izmaklo prvo mesto za jedan santimetar







 
 

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.