Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglanje: Đukićeva i Kerečki šampioni Srbije

BEOGRAD -

Junorska reprezentativka Srbije, članica novosadskog Radničkog Maja Đukić i prvotimac beogradske Crvene zvezde Jovan Kerečki osvojili su šampionske titule na Prvenstvima Srbije u sprintu.

Đukićeva je u finalu, na kuglani na Banjici u Beogradu, sa 2:0 u setovima (103:96 i 87:77) savladala Sabinu Šokac (Pionir, Subotica).

U borbi za treće mesto Marina Jokić (EDB) pobedila je Mirjanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Savić (NS 1932). U setovima je bilo 1:1 pa su odlučile "zlatne kugle" gde je Jokićeva bila uspešnija 17:16.

Kerečki je, na kuglani u Vrbasu, do titule došao pobedom u finalu protiv Nebojše Matijevića (Jadran, Golubinci) sa 2:0 (93:67, 98:86).

Treće mesto pripalo je Zdravku Kresoviću (Vojvodina) posle "zlatnih kugli" u meču sa Ljubisavom Perišićem (Trstenik PPT).

U setovima je bilo 1:1, a u dodatne tri kugle Kresović je bio uspešniji (23:19) za bronzu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.