Krneta: Mora da se trči i da svi igraju odbranu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krneta: Mora da se trči i da svi igraju odbranu (VIDEO)

Defanzivac Crvene zvezde Jovan Krneta istakao je da se raduje povratku ekipe u Sloveniju, prvenstveno zbog vremenskih prilika.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Hladno jeste, tereni su zaleđeni, tako da smo jedino mogli da treniramo na atletskoj stazi. Međutim, ne žalim se, pripreme su u toku, i mora da se trči. Za dva dana se vraćamo na slovenačko primorje gde imamo odlične uslove. Uspeli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tokom prvog dela da uradimo sve što smo zacrtali, ispunili smo plan, zbog čega smo svi zadovoljni, počevši od nas igrača do trenera Stojanovića – rekao je Krneta.
Odbrana najtrofejnijeg srpskog kluba tokom jesenje polusezone često je bila na udaru kritika.
Očekuju nas do nastavka sezone četiri kontrolne utakmice u kojima želimo da podignemo našu igru na viši nivo. Bitno je da svi igramo odbranu, da ona kreće od napadača kad protivnik ima loptu, odnosno da mi iz zadnje linije započinjemo akcije sigurnim pasom. Sigurno ćemo raditi na tome u narednom periodu – konstatovao je Krneta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda trenirala na atletskoj stazi, sneg nije bio očišćen

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014

Sneg koji je prethodnih dana padao u Beogradu primorao je trenera Slavišu Stojanovića da svoje izabranike izvede na atletsku stazu Marakane, jer su tereni pokriveni padavinama.. Hladno vreme pratiće crveno–bele sve do subote 1. februara, odnosno do ponovnog odlaska u Portorož na drugi deo pripremnog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.