Krasnodar je ranjiv, fenjeraš im otkinuo bod

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasnodar je ranjiv, "fenjeraš" im otkinuo bod

Ekipa koja je protivnik Crvene zvezde u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope nije danas slavila na svom terenu.

Nakon pobede nad Ahmatom Groznim u prethodnom kolu, Krasnodar nije uspeo da salvada poslednjeplasirani Amkar na svom terenu.

Poveli su domaći u 25. minutu, Klaeson se najbolje snašao i sa nekih 15-ak metara je uspeo da savlada golmana protivnika odličnim šutem.

Igrao je za domaće Gazinski, fudbaler za koga se verovalo da mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napukla kost, što očigledno nije slučaj. U timu je svih 90 minuta bio i Mihailo Ristić, nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Gosti su preuzeli terensku inicijativu nakon gola, imali su par šansi, a jednu su uspeli da iskoriste u 76. minutu utakmice kada je Gaščenkov pogodio mrežu domaćih.

Amkaru je ovo bio tek drugi bod, Krasnodar sada ima 11.

U drugom meču ruskog šampionata koji je igran u 19 časova, Zenit je kao domaćin razbio Ahmat Grozni sa 4:0 golovima Paredesa, Kokorina, Kuzijajeva i Žirkova.

Prethodno je danas Lokomotiva iz Moskve poražena na svom terenu od Tosna sa 2:0 golovima Černova i Zabolotnija. Nemanja Pejčinović je odigrao 90 minuta za Lokomotivu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pepeov gol na debiju za Bešiktaš (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017

Pepe i Duško Tošić su činili tandem štopera u Bešiktašu na prvoj utakmici u šampionatu Turske za šampiona...Aktuelni šampion Turske, Bešiktaš, uspeo je da savlada Antalijaspor na svom terenu u prvoj utakmici ove sezone u okviru turskog šampionata...Dosta poznatih lica, ponovo su koplja ukrstili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.