Kraj ere Milana Pavkova u crveno-belom

Izvor: B92, 25.Avg.2022, 15:30

Kraj ere Milana Pavkova u crveno-belom

Srpski napadač Milan Pavkov napustio je Crvenu zvezdu posle pet godina.

Pavkov će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji u ekipi Al Fajhi čiji je trener Vuk Rašović, a golman Vladimir Stojković.

Arapi su crveno-belima platili milion evra za 28-godišnjeg golgetera.

Navijači Zvezde će dugo pamtiti Pavkova po golovima Liverpulu za najveću pobedu u novijoj istoriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i autogolu protiv Makabija pre nekoliko dana kojim su crveno-beli ostali bez mesta u eliti.

Za Zvezdu je odigrao ukupno 152 utakmice i postigao 59 golova, a stigao je 2017 iz niškog Radničkog za 300.000 evra.

Odlaskom Pavkova Zvezda je ostala sa dvojicom napadača – Aleksandrom Pešićem i Ohijem Omijuanfom, koji je takođe na izlaznim vratima "Rajka Mitića".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRAJ JEDNE ERE: Milan Pavkov NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2022

Napadač menja klub...Srpski napadač Milan Pavkov napustio je Crvenu zvezdu posle pet godina...Pavkov će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji u ekipi Al Fajhi čiji je trener Vuk Rašović, a golman Vladimir Stojković...Arapi su crveno-belima platili milion evra za 28-godišnjeg golgetera...Navijači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.