Kragujevčani osvojili titulu

Izvor: RTS, 25.Apr.2010, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčani osvojili titulu

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca novi su šampioni Srbije. U plej of seriji Radnički je savlao Crvenu zvezdu sa 3:1 u pobedama.

U četvrtoj utakmici finala plej ofa, koja je odigrana u beogradskim Šumicama, Radnički je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 3:1, po setovima 25:19, 35:33, 22:25, 25:22 i tako stekao nedostižnu prednost u trijumfima od 3:1.

Utakmica je odigrana, pred oko 1.000 gledalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a sudili su Goran Gradinski i Boris Kolarević.

Crvena zvezda: Stefanović 1, Jakovljević 6, Ćulafić, Pajić 2, Bojović 11, Koprivica , Milutinović, Mitić, Terzić 12, Dokic 23, Rašić 11, Vujić

Radnički: Petković 3, Jovanović , Radović , Ivović 5, Čupković 37, Ilić 3, Janko Ivović, Čedić, Maksimović 8, Opačić, Pantelic, Stevanović 8.

Odbojkaši Radničkog napravili su brejk u četvrtoj utakmici finalne serije i potpuno zasluženo ostvarili ne samo trijumf u ovoj utakmici, nego su osvojili i drugu titulu državnog prvaka u svojoj istoriji.

Junak utakmice, koja je obilovala sa dosta preokreta i velikim uzbuđenjima bio je Konstatin Čupković, koji je sa 37 poena bio nerešivaenigma za domace igrače.

Trijumfom nad Crvenom zvezdom odbojkaši Radničkog osvojili su drugu uzastopnu šampionsku titulu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.